fbpx

Bierviltje

Een bierviltje, niets vermoedend onder een glas. Maar toch kan het voor uw organisatie veel betekenen. Tijdens een gesprek zit iedereen wel naar een bierviltje te kijken of een spelletje mee te spelen. Een simpele uitvinding, met een rijke functie.

U kunt het bierviltje vergelijken met de bedrukking op een koffie kopje of bijvoorbeeld pennen. Het thema of uw huisstijl kan ook op het bierviltje terugkomen. Denkt u aan een bierviltje dan weet u nu dat het voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Zo kunt u ongemerkt uw huisstijl verspreiden en uw naamsbekendheid vergroten.

Nu weet u wat er  allemaal voor mogelijkheden zijn om reclame te maken. Om uw naamsbekendheid te vergroten kun u uw eigen bierviltjes gebruiken voor een open dag, bruiloft, verjaardag of andere evenementen. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar gebruik vooral uw eigen huisstijl en creativiteit. Hierbij kunnen wij u een handje helpen en maken we van uw huisstijl en creativiteit en ons vakmanschap het geschikte bierviltje voor uw organisatie.

*Minimale afname: 100

Vraag direct een offerte aan: