fbpx

Brochures

U denkt misschien, brochures? Dat is zo 2010! Alles gaat toch digitaal tegenwoordig?
Dat klopt, veel communicatiemiddelen zijn inderdaad gedigitaliseerd, maar dat houdt niet in dat er geen vraag meer naar tastbare offline reclame is.

Een paar feitjes waarom het wel nuttig is om een brochure te ontwikkelen:
• Het is een tastbaars communicatiemiddel wat u mee kunt geven aan de consument/relatie. Onbewust gaat men het lezen en vervolgens gaan ze online gericht zoeken naar uw organisatie.
• Een brochure kan de rustigere versie zijn van uw website. Zo kunt u op een website een foto collage gebruiken, terwijl u op een brochure juist rustig en overzichtelijk uw organistatie kunt weergeven.
• U kunt met een brochure bepalen waar u gezien wilt worden. Een brochure kunt u zelf verspreiden door organisatie en relaties te vragen om het in de documentatie op te nemen.

Omdat het een tastbaar communicatiemiddel is kunt u er met het ontwerp voor zorgen dat uw brochure degene is die er voor consumenten/relaties er uit springt. Maak uw contacten nieuwschierig naar uw bedrijf. Wanneer uw brochure over de juiste informatie beschikt heeft uw relatie er geruime tijd profijt van.

*Minimale afname: 10

Vraag direct een offerte aan: