fbpx

Flyers

Hoe kunt u flyers voor meerdere doeleinden gebruiken?

Flyers kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken, door de flyer aan uw specifieke wensen te laten voldoen. Als u bijvoorbeeld een snackbar bezit, kunt u de flyer ook laten dienen als menukaart. Flyers kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. Als deze dubbelzijdig wordt bedrukt is er een mogelijkheid om aan de voorzijde uw bedrijf te promoten en aan de achterkant bijvoorbeeld het menu te vertonen. Ook kunt u een kleine preview geven van uw website, huisstijl of uw producten. Uw kunt er mee veroorzaken dat uw Facebook een boost krijgt of klanten korting geven door er een deel als coupon te laten dienen.

De kwaliteit van een Flyer

De kwaliteit van de flyer zit hem in de hoge kwaliteit van drukken. Door apparaten en materialen die wij hiervoor gebruiken wordt uw flyer zeer scherp en goed leesbaar. KoHa Design zorgt voor een strak en fris ontwerp, die goed leesbaar is voor uw klant/relatie. Zo kunt u zich goed kenbaar maken bij de doelgroep. Hoe uw flyer er uit moet komen te zien is geheel aan u. Hoe wilt u zich onderscheiden van uw concurrentie en opvallen in uw markt?

Iedereen kan uw flyer te zien krijgen

Flyers kunnen een breed publiek bereiken door ze deur aan deur te verspreiden of juist gericht op uw klanten. U kunt ze uitdelen op straat, op een beurs of tijdens een event. Als u de flyers wilt laten drukken, denk dan goed na over de manier waarop u ze gaat verspreiden, of laat u adviseren door ons.

*Minimale afname: 25

Vraag direct een offerte aan: