fbpx

Handdoeken

Waarom een handdoek borduren?

Veel bedrijven die handdoeken aanvragen willen graag zo goedkoop mogelijk een handdoek met daarop het  logo van het bedrijf. Dan wordt er meestal een handdoek aangeboden met een bedrukking. Nu is een bedrukking heel mooi maar als u de handdoek veel gaat gebruiken. Dan ziet u vaak na een 40 – 50 wasbeurten de bedrukking minder worden en in het ergste geval al los laten.

Een borduring blijft langer goed en is kwalitatief gezien veel mooier dan een bedrukking. Het borduurwerk treft u vaak bij een handdoek aan in de border of daar boven / onder. De borduring wordt met grote machines zorgvuldig aangebracht op uw handdoek.

Met handdoeken kan je vele kanten op en het is in vele kleuren leverbaar. Door de structuur van een handdoek is dit ook een zeer leuk product om cadeau te doen.

U kan de handdoek ook samen stellen met washandjes en badjassen en slippers. Bovendien is een handdoek in vele maten te krijgen en grammages.

Bij grote aantallen is het ook mogelijk om het in te laten weven. Dit creëert het zelfde effect als een borduring alleen is een borduring vaak zeer compact. Bij inweven kan een groter oppervlakte worden bereikt. Hierdoor kan u uw logo in het midden van de handdoek worden ingeweven.

*Minimale afname: 50

Vraag direct een offerte aan: