fbpx

Overig

Behang bedrukken

Bent u opzoek naar behang dat uniek is en niet in alle bouwmarkten of online shops te vinden zijn? Maak van uw creativiteit werkelijkheid en bedenk iets speciaals voor bijvoorbeeld uw ontvangsthal, kantine of die ene muur waar u elke dag tegen aankijkt.

Consumptiemunten

Het is het betaalmiddel tijdens evenementen en bijeenkomsten, de consumptiemunt. Iedereen kent het wel een potje thuis waar verschillende consumptiemunten in verzameld zijn. Nu zou het natuurlijk mooi zijn, als consumenten of relatie uw munt herkennen en gelijk terugdenken aan een geslaagd evenement en uw organisatie.

Geboortekaartjes

Voor het mooiste moment in uw leven, het mooiste geboortekaartje ontwerpen? Daar kunnen wij u mee helpen! Samen met u kunnen we een uniek en mooi ontwerp maken en uw familie en vriendenkring op de hoogte stellen van het heugelijke nieuws!

Polsbandjes

Polsbandjes heb je in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen.  De polsbandjes worden vaak gebruikt om aan te geven of iemand de juiste leeftijd heeft of geeft iemand toegang tot een bepaald VIP gedeelte.

Promotionele tattoo

Uw evenement promoten met een tattoo? Deze promotionele tattoo is van tijdelijke aard en blijft tot zeven dagen zitten. Deze tattoo is in verschillende groottes verkrijgbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld een festival!