fbpx

Papieren tassen

Sinds 2016 is er een verbod gekomen om de plastic tassen. Dit is een grote boost geweest voor de papieren tassen. Veel bedrijven zijn de overstap aan het maken naar papieren tassen en dit heeft weer een positief effect op het milieu. Maar past het ook bij uw bedrijf? De papieren tassen vallen steeds meer op tussen de ander tassen. Hierdoor valt uw bedrijfsnaam goed op tussen alle andere tassen.

Welke papieren tas past bij u?

Heeft u nagedacht waar voor u uw papieren tas voor gaat? Wordt dat voor een eenmalig  evenement gebruikt of bent u juist opzoek naar een vervanger voor uw plastic tas of wilt u een goodiebag maken?  Dit zijn vragen wat er door u hoofd kan spoken als u hier over nadenkt.

Maar heeft u ook bedacht hoe groot moet het papieren tasje zijn en hoeveel gewicht komt er in.

Gelukkig is veel keuze tussen  maten en grammage. Hierdoor vind u altijd een tas die bij uw bedrijf past.

Budget papieren tas of luxe papieren tas?

De budget papieren tas wordt vaak gekozen voor goodiebags en voor eenmalig gebruik. De budget papieren tas wordt vaak in 1 of 2 kleuren bedrukt om de prijs zo laag mogelijk te houden.  De luxe papieren tas daar in tegen wordt vaak in meerdere kleuren gedrukt of zelfs in full colour. Hiermee straalt de luxe papieren tas meer dan de budget papieren tas. Bij de luxe papieren tas kan u kiezen voor een extra glossy laag deze laag zorgt er voor dat de tas een glanslaagje krijgt.

KoHa-Design biedt de volgende A2 (5 x42x8 cm) , A3 (41x31x12 cm), A4 (32x25x11 cm), A5 (22,5x18x8cm). Zit uw maat hier niet tussen dan zoeken wij deze voor u op.

*Minimale afname: 100

Vraag direct een offerte aan: