fbpx

Pennen

Goedkope pennen? Budget pennen? Standaard pennen ? Luxe pennen?  Bedrukken of graveren?

Waar kiest u voor als het gaat om de naamsbekendheid van uw bedrijf. Hoe wilt u zich in de markt verspreiden? Er is keuze genoeg als het gaat om een kleinigheidje zoals een pen.

Budget pen

Een goedkope pen is meestal een pen van plastic en heeft vaak 1 kleur opdruk. Mocht u er iets meer voor uit willen geven dan kan zelfs de budget pen in meer kleuren. De budget pen of de goedkope pen wordt ook wel strooipen genoemd. Deze worden vaak op beurzen of evenementen gebruikt om weg te geven aan voorbijgangers van uw stand.

Standaard pen

Bent u opzoek naar een bedrijfspen of een pen om weg te geven tijdens netwerken of bent u opzoek naar een kwalitatieve goede pen wat bij uw bedrijfsuitstraling past? De standaard pen varieert heel erg qua prijzen en kwaliteit. Daarom is het goed om na te denken over hoe u uw bedrijf wil uiten op een pen.

Luxe pen

De luxe pen, is de pen die meestal wordt meegegeven aan account managers, vertegenwoordigers en als geschenk wordt weggegeven. Hiervoor worden metalen pennen en pennensetjes voor gebruikt. Dit geeft een zeer luxe uitstraling als bedrijf zijnde. Metalen pennen worden meestal gegraveerd dit levert net even het extra stukje uitstraling.

Veel bedrijven zijn tegenwoordig opzoek naar de mix van deze drie bovenstaande pennen. Ons advies is om een te kiezen dan zoekt KoHa Design voor u het juiste pen voor uw bedrijf!

*Minimale afname: 25

Vraag direct een offerte aan: