fbpx

Promotioneel

Ballonnen

Feestelijk opvallen met ballonnen met uw logo of slogan erop? Een bedrukte ballon is de ideale manier om een groot publiek te bereiken op bijvoorbeeld beurzen, bedrijfsopeningen en andere feestelijke evenementen.

Bidon

Sportieve reclame maken door middel van een bidon? Ook die mogelijkheid bieden wij. Al jaren worden bidons gebruikt om naamsbekendheid van bedrijven, sponsoren of sportclubs te vergroten. Een bedrukte bidon is de ideale reclame drager. Een bidon heeft een groot oppervlak om te bedrukken, waardoor uw logo goed leesbaar verspreid wordt.

Bierviltje

Een bierviltje, niets vermoedend onder een glas. Maar toch kan het voor uw organisatie veel betekenen. Tijdens een gesprek zit iedereen wel naar een bierviltje te kijken of een spelletje mee te spelen. Een simpele uitvinding, met een rijke functie.

Deurhanger

Deurhangers u ziet ze steeds vaker hangen in hotels, kantoordeuren of bij vergaderzalen. Maar u kunt ze ook gebruiken om aan te geven dat een medewerker met pauze is, of juist even niet gestoord wil worden.

Geurhangers

Heeft u wel eens last van vieze geuren in huis, kantoor, in de winkel, in de auto omdat bijvoorbeeld de hond mee geweest is, of blijft die zweet geuren in huis hangen? Dan is een bedrukte geurhanger de oplossing om vieze geuren weg te krijgen uit uw omgeving.

Handdoek

Veel bedrijven die handdoeken aanvragen willen graag zo goedkoop mogelijk een handdoek met daarop het  logo van het bedrijf. Dan wordt er meestal een handdoek aangeboden met een bedrukking.

Kalenders

Als u voor uw klanten een leuk en bruikbaar relatiegeschenk zoekt die u ieder jaar weer kan weggeven. Dan kan u het beste kiezen voor een kalender deze blijft het hele jaar bij uw klanten hangen.

Makelaarsbord

Raamborden zijn door de jaren heen steeds meer benoemd tot makelaarsborden omdat deze markt het vaak gebruikt om een huis, pand of ruimte die te huur of te koop staat in de aandacht te brengen. Heel vaak ziet u het raambord aan het raam bevestigd met daar op het logo van het makelaarskantoor.

Papieren tassen

Sinds 2016 is er een verbod gekomen om de plastic tassen. Dit is een grote boost geweest voor de papieren tassen. Veel bedrijven zijn de overstap aan het maken naar papieren tassen en dit heeft weer een positief effect op het milieu.

Pennen

Waar kiest u voor als het gaat om de naamsbekendheid van uw bedrijf. Hoe wilt u zich in de markt verspreiden? Er is keuze genoeg als het gaat om een kleinigheidje zoals een pen.

Poster

Opvallen met een poster, groot of klein? Dat is mogelijk! Trek nieuwe klanten aan en informeer al bestaande klanten met uw posters. Wilt u echt goed en met een professionele look opvallen? Kies dan voor poster met glansafwerking waardoor alle kleuren en details goed zichtbaar zijn.

Skytubes

U kent ze wel, de dansende vrolijke lange slurven die door de wind sierlijk de aandacht trekt van uw bezoekers. Deze skytubes zijn er in 3 verschillende maten te verkrijgen: 6, 7 en 8 meter, deze worden samen geleverd met een blower.

Spandoek

Spandoeken voor binnen en buiten gebruik. Spandoeken worden voor diverse reclame uitingen gebruikt. U kunt een spandoek in alle formaten krijgen, zo kunt u het spandoek overal gebruiken.  Dit maakt het bereik van uw promotiemateriaal en uw boodschap groter.

Tickets

Bent u opzoek naar tickets voor uw evenement, beurs, feest of festival. Deze tickets kunt u geheel naar eigen smaak ontwerpen. Er zijn ook meerder beveiligingstechnieken mogelijk, hiermee voorkomt u dat de tickets vervalst worden.

Vlaggen

Waterflesjes

Bedrukte waterflesjes zijn de verfrissende verassing voor uw doelgroep (klanten). Door de onverwachtse en plezierige ervaring van het ontvangen van een fris flesje water komt u als bedrijf/ organisatie positief in het zicht van uw klanten.