fbpx

Promotionele tattoo

Uw evenement promoten met een tattoo? Deze promotionele tattoo is van tijdelijke aard en blijft tot zeven dagen zitten. Deze tattoo is in verschillende groottes verkrijgbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld een festival!

Waarom een promotionele tattoo?

Deze tattoo biedt net even de extra touch bij uw evenement. Dit door dat het uniek en anders is dan wat u standaard op evenementen tegenkomt. Dit komt omdat er best een taboe bestaat rond om het plakplaatje ( zoals irritatie, uitslag of anders). Bij de promotionele tattoo’s van KoHa Design wordt standaard een gebruiksaanwijzingen geleverd met daar in de nodig informatie. De tattoos zijn makkelijk te verwijderen met een beetje (baby) olie.

Welke tattoo past het beste bij uw evenement?

Een tattoo moet de mensen aanspreken om deze te willen dragen tijdens uw evenement. Daarom moet u altijd naar 3 belangrijke punten kijken.

  1. Wie is mijn doelgroep?
  2. Waar plaats ik de promotionele tattoo?
  3. Wat wilt u bereiken met de promotionele tattoo?

Als u deze 3 punten kan beantwoorden hoeft u alleen nog na te denken over hoe u uw design wil terug zien als tattoo.

KoHa Design bied 3 verschillende promotionele tattoos aan : Standaard promotionele tattoo, Sun Tan Tattoo ( onder de tattoo blijft de huidskleur het zelfde terwijl de rest van uw huid verkleurd door de zon) en de Glow in the dark tattoo. (deze licht op in het donker)

Deze promotionele tattoo’s zijn in 3 verschillende maten:

  • 3,8 cm * 3,8cm
  • 5 cm * 5 cm
  • 10 cm * 10 cm

*Minimale afname: 1000

Vraag direct een offerte aan: